2020.05.31. Gyermeknapi horgászverseny

A verseny elhalasztva!

2020.05.31.-én Vasárnap nyílt, egyéni gyermeknapi horgászversenyt rendez az egyesület, ami a lőtér oldali szabad parton lesz megrendezve.
– A versenyzők három korcsoportra lesznek osztva.
I. korcsoport : 5-9 éves korig.
II. korcsoport :10-13 éves korig.
III. korcsoport : 13-16 éves korig.
– A versenypálya három szektorra lesz bontva.
– A versenyzők korcsoportonként azonos szektorba fognak kerülni.
– A legnehezebb, mély vizű szektorba a legnagyobbak, a legkisebbek a sekélyebb vizű szektorban fognak horgászni.
– Az I. korcsoportba tartozó gyerekek választhatnak úszós és fenekezős horgászmódszer között. Az úszós módszert választók a mérlegelésnél darabszám után lesznek elbírálva, a fenekezős módszert választók a mérlegelésnél súly szerint/ kg/ lesznek elbírálva.
– A II. és III. korcsoportba tartozó gyerekek már csak fogási súly szerint /kg/ lesznek elbírálva és csak fenekezős módszert választhatnak.
Mind a három csoportban, szektorban az első három helyezett lesz díjazva. Továbbá díjazva lesz a verseny legnagyobb halának megfogója is, valamint különleges meglepetés díjakról is gondoskodik a Horgászegyesület.
Díjazás : Tárgyjutalom + Kupák + Oklevelek
– Versenyidő : 08 -tól-11-ig. Pontosan reggel 8-kor öt dudaszó jelzi a verseny kezdetét,
egy hosszú pedig a verseny végét.
– A duda megszólalása után, és a díjkiosztás között meleg étel elfogyasztására hívunk meg minden versenyzőt és a hozzátartozó stábot, menedzsereket /szülőket,nagyszülőket/ is.
Jelentkezés : lehet előre is, Fülöp Zoltánnál a 06 20 926 8158-as, vagy a 06 20 9 281 440-es telefonszámon, Hajnal Kálmánnál, de lehet a verseny helyszínen is.
Verseny nevezési díj nincs!!!
Mindent a Tatbányai Jószerencsét KTHE vállal magára, hisz ennél nemesebb cél az egyesületi tagok részére nem lehet, mint a jövő nemzedékének a természetbe való kicsalogatása, a horgászsport megszerettetése, megismertetése.
Kedves Szülők, Nagyszülők, Iskolák, Tanárok. Segítsetek abban, hogy a gyereknapi rendezvényünkön minél több fiatal jelenhessen meg. Töltsünk el együtt egy tartalmas, eredményekben gazdag vasárnapot.
A viszont látásra a versenyen.

Tatabánya 2020 március 3.
A Tatabányai Jószerencsét KTHE Vezetősége

Előnevezési lista: