2021 Gyermek horgásztáborok

A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás. Egyesületünk a 2021-es évben is megrendezi a horgásztábort. Június 21-től – július 23-ig, öt hetes intervallumban, heti turnusokban
lehet a gyerekeket felíratni az egyesület irodájában Botné Arankánál, vagy a következő telefonszámokon: 06 20 9 281 440 vagy 0620 333 0044
Jelentkezési korhatár : 7 éves kortól –16 éves korig.
A Tatabányai Jószerencsét KTHE által meghirdetett tábor színhelye változatlan, a Bánhidai Erőműtó horgásztanyája, mely közvetlenül a vízparton helyezkedik el. /Megközelítés a Fürdő utca felől./ A gyerekek 16m-es, szigetelt faházsorban lesznek elhelyezve.
A tábor a NÉBIH által engedélyezett rendezvény!
Heti turnuslehetőségek:

1. hét 2021. 06. 21.-től—06. 25.-ig
2. hét 06.28.-tól—07.02.-ig
3. hét 07.05.-től—07.09.-ig
4. hét 07.12.-től—07.16.-ig
5. hét 07.19.-től—07.23.-ig

Egy gyerek akár több turnusba is jelentkezhet!!!
Tábor kezdés minden hétfőn reggel 7 és 8 közötti érkezéssel, adatok egyeztetése, helyek elfoglalása és indulhat is a peca!
A táborok péntek 14:00 óráig tartanak!

A tábor BENTLAKÁSOS, persze azt a gyereket aki nem akar ott aludni, azt hazavihetik a szülők s másnap újra várjuk Őket a reggelinél. Biztonsági okokból horgászfelszerelést ne hozzanak a gyerekek magukkal, csak ha nagyon ragaszkodnak hozzájuk. A tábor idejére biztosítjuk a következőket:
Horgászbotok/úszós, féder, bojlis, pergető/, felszerelések, csalik, bottartók, óriáscsúzli, etetőhajók stb. Előadások horgászmódszerekből, halismeretből, horgászvizsgára való felkészítés, ingyenes vizsgáztatás, kirándulás a nevelő tavakhoz, /Farkastavak/.
Naponta ötször étkezés/+ fagyizás, palacsinta, stb./
Nagy melegben fokozott ellenőrzés mellett fürdőzési lehetőség! Kérjük a szülőket, aki engedi a gyerekeknek a vízbe menetelt, az pakoljon fürdőcipőt /gumicipő/, fürdőruhát, törölközőt.
A táborozás heti díja : 33000 ft.
A túljelentkezés miatt kérjük a szülőket időben írassák fel gyermekeiket.
Fizetni még most nem kell, majd csak a tábor elindulása előtt két héttel. További felvilágosítást a jelentkezéskor adunk.
Szeretettel várjuk a gyerekeket, a leendő nagy horgászokat s csináljunk együtt egy kitűnő, élményekben gazdag nyári horgásztábort!!!

FONTOS!
Akinek a gyermeke részt kíván venni bármelyik táborban, horgász vizsgázni is szeretne a gyermek, azoknak ezeket a dokumentumot KI KELL TÖLTENIE!

Kérjük töltsék le az oldalról, nyomtassák ki és kitöltve hozzák magukkal a tábor kezdéskor!

Találkozunk a táborban.
A Tatabányai Jószerencsét Környezet-Természetvédő Horgászegyesület Vezetősége

A helyszín pár emlék képpel: