Kentaur Horgász Kuckó

Ez a kis házikó a Cenin található, a 23-as számot viseli magán. Minimum foglalás 2 nap és csak horgászati célra bérelhető. Kényelmesen 2 horgász 4 bottal fér el.
2014-ben bontásra került a régi horgászállás és egy kétszintes épület lett felépítve a helyére.
Vezetékes ivóvíz nincs a tó ezen oldalán, így mosogató vizet hozni kell. Jelenleg külső wc van a stéghez, fürdőszoba nincs.
A kézmosó, halpucolónál a csapból tó víz folyik, amit a tóból szivattyúzunk fel és nyáron zuhanyzásra is használható a kinti zárt kisházban. A korlátra forgathatós Rod-Podok kerültek, amire 4 bot helyezhető fel. Ezen kívül még további botokat is el lehet helyezni, hiszen a stég szélessége engedi ezt. Rögzített bottartók állnak rendelkezésre a kényelmes csalizáshoz, vagy a merítő hálónak, így semmi sem zavarja a nyugodt horgászatot. Halbölcső használata a stégen kötelező, ennek is van kialakított helye a víz feletti lépcső mellett. Ezt a lépcsőt az etetőhajósoknak építettük, közvetlen a víz felszín felett van, ami mini trepniként is üzemel, ha valaki dobálni szeretne, vagy a kifárasztott halat kényelmesen szákolni.
Az épület teljesen felszerelt (indukciós tűzhely, mikró, hűtő, fagyasztó, étkészletek, poharak, 2 TV), téliesített, hűtés-fűtés megoldott egy klímával. Saját parkoló tartozik az épülethez, ahol akár 4 autó is meg tud állni. Kiépített Wi-Fi rendszer van, kamerás távmegfigyelő és riasztó szolgál a védelem ellátásáért. 4-6 fő elhelyezésre van berendezve a ház, de ez további pl. bojlis ágyakkal bővíthető. Természetesen a ház csak horgászatra és pihenésre használható, más célból nem. (Buli, szülinap, bográcsolunk-piázunk-hangoskodunk…stb nem megengedett). A stég mögötti területen lett kialakítva egy sütő, ahol vagy grillezni, vagy egy jó bográcsot lehet készíteni.
A szabályzatot az egyesület határozata alapján minden itt tartózkodónak be kell tartani, a horgászóknak vagy a család pihenő tagjainak is!
Horgászni csak engedéllyel, napi jeggyel lehet, a rendelkezések betartásával.
Érdeklődni: +3620 9268158
Minden horgászati információ megtalálható az egyesület oldalán.

Naplementés panoráma

Egy szép 17.5kg-os ponty vissza engedése.
https://www.facebook.com/kentaurhorgaszkucko/videos/2917390638498175

Horgászházról:
https://www.facebook.com/kentaurhorgaszkucko/videos/155870339802529

A stég
23-as ház.
Trepni
Relax
Kinti konyha, halpucoló
Emelet. 2 ágy + 3 gyógymatrac lerakható.
Konyha és nappali. Kihúzhatós ágy 2 főnek.
Emeleti feljáró lépcső
Konyhafelszerelés
Szükség esetén az 5. 6. botnak rod-pod
Szükség esetén az 5. 6. botnak rod-pod
Kell ennél több?
Nyugalom
Tetőtéri ablakból a kilátás