Kentaur Relax Horgászház

A horgász ház a Ceni legszebb helyén található, hosszában látszik az 1,5 km-es tó, háttérben a Turul hegy és a Turul madár látképével. 161-es számon található meg ez az első sorban családoknak kiadó stég.
2016-ban bontásra került a régi horgászállás és egy kétszintes épületet álmodtunk a helyére, emeleti csodás látványú terasszal, nappalival, konyhával, fürdő-WC beépítéssel és egy emeleti egylégterű nyitott hatalmas szobával. Az épület vízellátása a tóvízzel megoldott, így ivóvizet, mosogató vizet hozni kell, a csapokból tó víz folyik, amivel a WC tartályát is töltjük, de akár nyáron zuhanyzásra is használható, akár bent, akár kint. 4 köbméteres tartályba kerül a szennyvíz, amit szippantós autó szállít el.
Hasznos területe a háznak 4 méter szélességben és 7.5 méter hosszban, két szinten számolva 60nm! , plusz emeleti terasz, ami a horgásztrepni fölé nyúlik, így a kinti asztalnál ülők sem áznak és a terasz is polikarbonát tetővel van ellátva, így mindenki kényelmesen ücsöröghet akár szép esős nyári napon is, a szabad levegőn.
A stég trepni is kihasználja a maximális építhető méretet, 4 méter széles és 8 méter hosszú (egyik oldalon dobási lehetőség kialakítással)! A korlátra forgathatós Rod-Podok kerültek, amire 4 bot helyezhető fel. Ezen kívül még további botokat is el lehet helyezni, hiszen a stég szélessége engedi ezt. Bár 6 botnál többel már nehézkes a terület meghorgászása, mert minden stég tulajdonos maga előtti területet horgászhatja, keresztbe nem. Hacsak a szomszédok nem horgásznak 🙂 , akkor van lehetőség kicsit nyitni oldalra is. Beépített bottartók állnak rendelkezésre a csalizáskor, vagy a merítő hálónak, így semmi sem zavarja a nyugodt horgászatot.
Az épület teljesen felszerelt (tűzhely, mikró, hűtő, fagyasztó, étkészletek, poharak, 2 TV), téliesített, hűtés-fűtés megoldott egy klímával. Saját parkoló tartozik az épülethez, ahol akár 4 autó is meg tud állni. Kiépített Wi-Fi rendszer van, kamerás távmegfigyelő és riasztó szolgál a védelem ellátásáért. Jelenleg 4-8 fős elhelyezésre van berendezve a ház, de ez további pl. bojlis ágyakkal bővíthető. Természetesen a ház csak horgászatra és pihenésre használható, más célból nem. (Buli, szülinap, bográcsolunk-piázunk-hangoskodunk…stb nem megengedett). A stég mögötti füves területen lett kialakítva egy fedett sütő, nagy hintaággyal, ahol vagy grillezni, vagy egy jó bográcsot lehet készíteni. A nap szerelmesei 1 óráig a stégen élvezhetik a napsütést, vagy az északi tájolás miatt a gyönyörű napfelkelte látványát, délután pedig a stég mögötti füves területen lehet sütkérezni, pihenni a szabad levegőn.
A szabályzatot az egyesület határozata alapján minden itt tartózkodónak be kell tartani, a horgászóknak vagy a család pihenő tagjainak is!
Horgászni csak engedéllyel, napi jeggyel lehet, a rendelkezések betartásával.
Érdeklődni: +3620 9268158
Minden további információ megtalálható az egyesület oldalán.

Szeretné a reggeli kávéját egy csendes nyugodt és csodás helyen, horgászat közben meginni?
Vagy relax munkát végezni egy madárcsicsergő tó partján?
Keressen meg és egyeztetünk időpontot…

Facebook oldala a háznak:
https://www.facebook.com/pages/Kentaur-Relax-Horg%C3%A1szh%C3%A1z/372758183205716