Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Október 21 lehalászás.

Október 21-én vasárnap Farkas 1-es tavat halásszuk!
Kezdés reggel 06:30.
Nagyon fontos a parti válogatás is, hogy gyorsan lehessen szétválogatni a halakat és mérlegelés után azonnal a szállító tartályba kerüljenek, mert sok amur van ebben a tóban és nagyok is lesznek, amiket az előző lehalászásoknál vissza helyeztünk nevelés céljából. Ezek a halak nagyon kényesek az oxigénre és az iszapra, úgyhogy minél előbb biztonságba kell őket helyezni. Szeretnénk minden segíteni szándékozót megkérni, hogy a Ceni felől jöjjenek, lett csinálva egy parkoló a Farkas 1-es tó sarkán, ott lehet parkolni.
Az út tökéletesen járható személyautóval is!
A gátat és az útvonalat szabadon kell hagyni, hogy a szállító autónak ne kelljen kerülgetni a parkoló autókat, hamar tudjon vissza fordulni!

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége