Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Horgásztársak, figyelem!

A MOHOSZ-nál való érdeklődés alapján friss hír a horgászkártyákról:
A már regisztrációval rendelkező horgászok számára a horgászkártyák postázása nov. 26-án kezdődik, ajánlott levél formájában! A regisztrálás sorrendjében. Tehát az elsők közt regisztrálók már jövő héten várhatják a postást.
/Fontos!! A horgászkártya megléte, a jövő évi engedély kiváltásának alapfeltétele!/ Ezért kérünk mindenkit, ha még nem tette meg, mielőbb intézze! Az átfutási idő min. 30-60 nap, /szintén MOHOSZ infó/ 
/Ha valaki januárban még nem kapta kézhez a horgászkártyáját, de regisztrációja el lett végezve, a szükséges összeg /2200 Ft /átutalása megtörtént, a 2019-es évre szóló engedélyt kiválthatja./
Üdvözlettel: Vezetőség

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége