Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Napijegyes statisztika

Kedves Horgásztársak!

Kéréssel fordulok a Jószerencsét KTHE-nél horgászó napijegyes horgászokhoz. Szeretnénk 2018/19 horgász évadról pontos statisztikát készíteni és a közgyűlésen nyilvánossá tenni. Ehhez nagymértékben Ti is hozzá tudtok járulni. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy horgászat befejezését követően a felhasznált napijegyeket és házjegyeket bedobjátok a kihelyezett gyűjtő ládákba. Ez érvényes az év közben felhasznált, de le nem adott napijegyekre is. Utólag is kérem dobjátok be a gyűjtő ládákba. Készítettem egy mai leadási statisztikát, és csatoltam. A színekkel jelölt cellákban lévő sorszámú napijegyek leadásra kerültek, azokon lévő fogási adatokat már tartalmazza a fogási statisztika. A fehér cellákban lévő sorszámú napijegyek még nem lettek leadva, ezek leadását várom! A gyűjtő ládákba való leadáson túl, átadható az ellenőröknek, vezetőségi tagoknak, akik eljuttatják részemre. A vízparton is adjátok át egymásnak ezt az infót, minél többen értesüljenek róla. Segítsétek, támogassátok kérésemet. Köszönöm.
Markovics A.”

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége