Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Karácsonyi ajándék ötlet!

Ha még nem tudja mit adna párjának,
akkor adunk egy tippet:

Az egyesület kitalált egy ilyen ajándék utalvány ötletet, ami akár részletfizetésnek is lehet értelmezni.
Alkalmazni pedig úgy lehet, hogy az ajándékozni kívánó felhívja Hajnal Kálmán elnök Urat 06/20-338-0034 vagy a 06/20-928-1440 telefonszámon és megbeszéli a befizetési összeget és hogy kinek szeretné ajándékozni a felajánlott összeget.
Majd ez után az irodában kap egy ilyen “ajándék utalványt” , nyugtával igazolva a befizetést és névre szólóan át tudja adni karácsonyi ajándék gyanánt. Fontos, hogy a kapott nyugta is megőrzésre kerüljön a fenti lappal egyetemben!
Ez után amikor a horgász szeretné kiváltani a 2019-es évre szóló horgász engedélyt, a befizetett összeggel kevesebbet kell kifizetnie.

Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a vezetőség!

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége