Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Elektronikus napijegy.

Egyesületünknél elektronikusan váltható felnőtt napi területi tagdíj jegyek (továbbiakban napijegy) beszerzését teszi lehetővé a Vezetőség 2019.02.01-től.

Beszerzés lépései:

• csak felnőtt napijegy váltható, min 24 vagy 24+12 órára, vagy ennek többszöröse (pl.72+12 óra),

• csak a szabad partirészre váltható napijegy, vagy ismerős, barát, rokon stégre (CENI és a PREKOB Vendégházakban nem)

• az összeg átutalása, (megjegyzés rovatban „Utaló neve, Elektronikus napi területi tagdíj” szöveget kell beírni Pl: Kovács Jenő Elektronikus napi területi tagdíj)

Utaláshoz szükséges adatok:

       számlatulajdonos neve: Jószerencsét Horgászegyesület Tatabánya

      bankszámlaszám: 11740009-20201502

utalással egy időben e-mail küldés az alábbi személy részére:

Markovics András (személyi változás esetén közzétesszük az elérhetőséget)

markovicsa4@gmail.com  Tel: +36 30/687-2356

E-mail az alábbi adatokat tartalmazza:

név

horgászkártya száma

mely időpontra kéri a napijegyet  – mettől – meddig (hónap,nap, óra – hónap, nap, óra

etetőhajót kér(igen/nem) vagy bérel (igen/nem) – ha kér, meg kell egyezni a napijegy időtartamával,

e-mail cím, melyre a napijegy megküldésre kerül (az üzenet megnyitásáról visszaigazolást kérek – Be kell állítani!

telefonszám.

• Az utalt összegmegérkezését követően a napijegy, a befizetett összeg igazolásáról készült nyugta másolata és a Horgászrend rövidített kivonata, elektronikusan megküldésre kerül a megadott e-mail címre,

• A napijegyet ki kell nyomtatni, legalább 120, vagy 150 grammos papírra (talán így bírja a gyűrődést)

(Csak kinyomtatott napi területi tagdíj jeggyel kezdhető meg a horgászat, mivel a fogási adatokat ezen kell vezetni),

• Legkésőbb a horgászat megkezdése előtt a napijegyen nyilatkozni kell, hogy a Horgászrend kivonatát átvette, azt megismerte a benne lévő előírásokat kötelezően betartja(megfelelő helyen alá kell írni a nevét),

Horgászat befejezését követően a fogási adatokkal ellátott elektronikus napijegyet a kihelyezett gyűjtő ládákba be kell dobni. (Fogási statisztika összeállítása miatt szükséges!)

A napijegybeszerzésénél kérem vegyék figyelembe az átutalás időszükségletét, min. 3 munkanap (főleg hétvége és ünnepek esetén). A horgászat nem kezdhető meg azzal a kijelentéssel, hogy az összeget már átutalta, csak nem kapta meg a napijegyet. Időben kell gondoskodni a beszerzés indításáról!

FONTOS!

Adott időpontra megküldött napi területi tagdíj jegy időadatai amennyiben az nem kerül felhasználásra, nem javítható, továbbiakban nem használható fel. Ilyen esetben pénz visszatérés nem történik. Ha ellenőreink ilyen jegyet találnak, az a horgász a Vezetőség döntése alapján bizonyos ideig nem kaphat elektronikus napijegyet. Következő horgászat alkalmával a fel nem használt napi területi tagdíj jegyet is be kell dobni a kirakott gyűjtő ládákba.

Kérek minden horgásztársat, népszerűsítse, terjessze az új lehetőséget. Célunk, hogy minél egyszerűbben, otthon, utánajárás nélkül beszerezhető legyen a napijegy.Horgászoktól tudom, hogy gyakran nem találják meg a napijegyet értékesítőszemélyt, máshonnan érkező horgászoknak nehézséget okoz az értékesítő horgászboltok megkeresése, azok nyitvatartása és az erre fordított időtermészetesen a horgászattól veszi el az időt.

Csatoltan felteszem az elektronikus napi területi tagdíj jegy formátumát. Ez még tájékoztató jellegű,a végleges ehhez hasonló lesz. A Vezetőség ezen még változtathat. A kiadott sorszámokról a megbízott személy, nyilvántartást vezet.

Kérem, minél többen osszák meg, TERJESSZÜK!

Készítette: Markovics A

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége