Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Szabadparti esőbeállók készítése.

Ismét nagyon sokan haladtak a munkálatok, megosztanánk ezeket képekben is!
Több alap betonozása elkészült, ezekre lesz felhelyezve az esőtetős kiülő, amit szintén készítenek párhuzamosan a villany szerelési munkálatokkal.
Ugyanis minden esőbeállóban lesz áramvételi lehetőség is!
Ennek a földkábelezését már elvégezték, a fogadó dobozok is a helyükön.
10A a felhasználási maximum, ami elég telefon töltéshez, laptop használathoz, tölthető elemek feltöltéséhez, a kiülő megvilágításához éjjel, vagy akár elektromos éjszakai horgász lámpa működtetéséhez.
8 db fűzfa is telepítésre kerül, a kiülők között lesznek elosztva, szépen, rendezetten.
Megkérjük a horgászokat, hogy az elkészült kiülőket és környezetüket óvják, vigyázzanak rá, hogy sokáig szépek és használhatóak legyenek!
Ha rongálást tapasztalnak, azonnal jelezzék a vezetőség felé, vagy a halőrnek, halászati őrnek!
Ha a horgász, vagy idegen, nem horgászó tartózkodik a kiülőknél és rongál, szemetel, kérjük fotózzák le, vagy videózzák le, hogy a szükséges szankciókat az egyesület megtehesse!
Óvjuk ezt a nagyszerű fejlesztést, hiszen ez közös érdek!

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége