Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

2019 júniusi munkálatok a tavon.

Ismét igen sok eső esett hirtelen és nagy mennyiségben.
Ezért elég sok hordalékot is hozott az Által-ér a befolyó rácshoz.
Ennek kitakarítása szükségessé vált, mert a rács teljesen eldugult, a víz feltorlódott és a rács felett folyt már át a víz, így a tóba bejutott némi hordalék is.
A darus autó segítségével ki lett szedve ez a törmelék és növényzet.
Persze műanyag és sörös flakonokból sem volt hiány 🙁

A magas parton tavasszal kialakított horgászállásokat nem lehetett eddig használni, mert állandó víz átfolyás miatt sáros, iszapos, vizenyős volt a vízpart széle. Úgy tűnik hamarosan megoldódik a víz elvezetése. Kiásásra került a dréncsövek lefektetésére kialakított árok, amin keresztül, terveink szerin, a tóba szivárog a talajvíz. A következő horgászversenyen ezt a területet is szeretnénk igénybe venni. Addig is türelmet és elnézést kérünk azoktól a horgászoktól, akik ezen a részen szoktak horgászni és ezt most nem tehetik meg.

https://www.facebook.com/100009984190035/videos/907552926254172/

Köszöni a Vezetőség a sok társadalmi munkában végzett segítséget a tagoknak!
Nagyon sokat fejlődött a szabadparti rész, ha kiszáradt, ezt a részt is igénybe vehetik horgászaink!

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége