Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Fogási napló leadás.

Tisztelt Horgásztársak!

A 2020 évi horgászengedélyek kiváltása iránti nagy érdeklődésre való tekintettel egy kis tájékoztatást teszünk közzé.

Az elmúlt évi változások alapján ismeretes, hogy csak a MOHOSZ információs rendszerén keresztül van mód az állami jegy és fogási napló kiadására. Ezért aki minimális várakozási idővel szeretné megkapni a 2020 évi horgászengedélyét, mielőbb adja le fogási naplóját összesítve, a területi jegyével együtt. A 2019 évi fogási napló rendszerben való rögzítése után van lehetőség új fogási napló kiadására. A fogási napló leadásával egyidőben, kérjük jelezze, ha etetőhajó használati engedélyt is szeretne, illetve ha van horgászállása, a stég számát is kérjük feltüntetni. Az így leadott 2019-es fogási napló feldolgozása után a következő nyitvatartási napon már át is veheti 2020 évi horgász engedélyét.

Köszönjük megértésüket és segítő közreműködésüket.

Irodavezető.

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége