Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Tisztelt Horgásztársak!

Az elmúlt két hétben többen befizették a 2020 évi horgászengedélyt. Ezúton tájékoztatom a Horgásztársakat, – akik befizették az engedélyt – hogy 17-én pénteken 13 – 17 óráig és 18-án szombaton 9 – 13 óráig átvehetik horgászengedélyüket az irodában.
Továbbá tájékoztatom Egyesületünk Tagjait, hogy az összesített fogási napló leadásával egyidőben befizetett horgászengedélyt a következő nyitvatartási napon – minimális várakozás idővel – átvehetik.
A új horgász engedélyek kiadása az előző évinél több időt vesz igénybe, ezért nem akarjuk, hogy Önök „órákat” várakozzanak az engedély elkészültéig.
A leadott fogási naplóval egyidőben jelezzék ha a területi engedélyen kívül etetőhajó használatot is kérnek, valamint ha van, a stég számot.
Köszönjük, hogy együttműködésükkel segítik a gyors és az előírásoknak megfelelő horgászengedélyek kiadását.

Irodavezető

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége