Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

2020. 07. 25.-e szombat Szentivánéji, éjszakai horgászverseny

Nyílt, egyéni,felnőtt, 30 főig 2 botos, 30 fő feletti jelentkezés esetén 1 botos / a verseny előtt közösen döntsük el/, fenekezős, nemes halas / amur is/, 15-órás, éjszakai horgászverseny.
– Kivilágított horgászpálya!!!
-A verseny esélyek növelése érdekében a horgászpályát három szektorra osztottuk. A szektor elsőkből kerül ki a három első helyezett a mérlegelésnél mért súly /kg/ szerint.
-A horgászkészség bármilyen fenekező. Két botos verseny esetén többféle módszer is alkalmazható, / pl: 1 féder és 1 boylis bot, vagy 1 boylis egy piker stb./
-Nemes halas horgászverseny, keszeg, kárász nem számít a mérlegelésnél. Az elmúlt években a versenyek másnapján rengeteg kezseg lebegett döglötten a víz tetején s ez igen rossz fényt vet a nem versenyző horgásztagjaink szemében. Keszeg beszerzési ára:950 ft/ kg. Jelenleg az élővizek halászati tilalma miatt vásárlásuk rendkívül nehézkes! Aranyár!
Értelmetlen ilyen módon való elpusztulásuk.
-A Tokhal, a Koi ponty, a Compó, a Fekete amur mérlegelési súlya duplán számít a versenyben!
-Etetés etetőhajó kivételével bármilyen módszer, mennyiségi korlátozás nincs.
-Gyülekezés, nevezés szombat 16-tól 17-ig, 17-kor a verseny megnyitása, versenyszabályok megbeszélése, a horgászhelyek kisorsolása,17.30-tól a versenyhelyek elfoglalása, felkészülés, 17.45-től etetés, 18-kor megszólal a hosszú dudaszó s kezdődhet a verseny.
-Sorsolás : számhúzással a helyszínen döntjük el a helyek kisorsolásának a sorrendjét, majd a kihúzott sorszám alapján sorsoljuk ki a versenyhelyeket.
-Csalizás: a polentától a boyliig, a csontkukactól a gilisztáig minden, a kis hal csali kivételével.
-Díjazás I. helyezés 60.000 ft + Vándor Kupa + Oklevél
II. helyezés 40.000 ft + Kupa + Oklevél
III. helyezés 20.000 ft + Kupa + Oklevél
IV. helyezés 20.000 ft + Kupa + Oklevél
-A negyedik hely megszerzésénél a két legnagyobb hal össz súlya számít!!!
-A Vándorkupa minden évben elvihető mindaddig, amíg Valaki másodszor is megnyeri,
mert ekkor végleg a megérdemelt tulajdonoshoz fog kerülni. A Kupa végleges elnyeréséhez nem szükséges az egymás utáni két verseny megnyerése.
-Nevezés : előnevezés Fülöp Zoltánnál a 06 20 926 81 58-as és Hajnal Kálmánnál a 06 20 928 14 40-es telefonszámon, valamint a helyszínen.
-a nevezési díj : 8000 ft.
-A verseny ideje alatt meleg étel, egy üveg sör, egy pohár bor, egy féldeci vagy üdítő lesz kihordva.
-Mindenkinek izgalmas szuper PECÁT kívánunk a CENIN.
Tatabánya 2020. 03. 05.
A Tatabányai Jószerencsét KTHE Vezetősége

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége