Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Indul a CENI déli oldalán a kerékpár út építése

Aláírták a megbízási szerződést az útépítőkkel. Március végére igérték az út végleges szélességi kikarózását.Ami útban lesz /Wc-k, kerítés/ azt hátrább kell vinni A kisajátítási tervek már két éve megvannak, így a nyomvonalon nem változtatnak, hiába kérte az egyesület vezetősége. A tervekről sem kaptunk semmiféle értesítést csak egyszerűen ráépítik a mi utunkra a kerékpár utat. Minden évben 100t mart aszfaltot vásároltunk a Szvitelszki KFT -től, most azt sem engedik.Egy kis türelmet kérünk a kátyúk miat, mert ha betartják az igéreteiket , hamarosan szuper utunk lesz. Viszont az útépítésnél végig ott leszünk,s ha már úgy is itt lesznek az út építők a nagy gépeikkel, megcsináltatunk Velük mindent, amit csak lehet. Minden érintett stéges ha ideje engedi, jöjjön ki többször is, mert ha elvonulnak az építők már nem lehet őket kihasználni. Például a parkoló helyek kialakítását!!! Azt azért lássuk be, hogy ha kompromisszumok által is, de nagy szükségünk van egy aszfaltozott útra a CENI déli oldalán is. A stégek értéke rögtön felértékelődik!!! A kerékpár utat pont a fő idényben akarják csinálni. A közlekedés nehéz lesz, de például a Farkastavak felöl is bejöhet majd mindenki s parkolhat a szalagpályánál. Kérünk Mindenkit, segítsük az út építését, hogy mihamarabb helyre állhasson a régi rend.
Tatabánya 2020.03.10.
A Tatabányai Jószerencsét KTHE Vezetősége
Utóirat : A Hidroép-Környezettechnikai Kft. álltal kiküldött számlák ügyében az érintettek ne tegyenek egyenlőre semmit, folynak az önkormányzattal a tárgyalások, segíteni fognak a Horgászegyesületnek.

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége