Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

CENI horgászok FIGYELEM ” ITT A KORONAVÍRUS”

A megyei és az országos MOHOSZ-tól kapott TILALMI értesítésekről szeretnénk a Horgásztársakat tájékoztatni!
A legfrissebb HÍREK szerint 2020 március 17-től a Horgászegyesületekre a következő
szabályozás lépett érvénybe: Közgyűlés, Küldött Közgyűlés, Horgászversenyek rendezése
SZIGORÚAN TILOS!!!
A CENIN a horgászat egyenlőre még nincs letiltva.
Parti Horgászok Figyelem! Egymástól min. 10 méterre horgásszanak! Kerüljék a csoportos beszélgetéseket . Szájmaszkot, kesztyűt használjanak! horgászat közben! A szomszéd halát se merítsék ki! Különösen figyeljenek s vigyázzanak az idősebb horgásztársainkra! A csali-kat mindenki ha lehetőség van rá, egyszerre szerezze be a boltokból.
Stéges Horgászok Figyelem! Várható, hogy sok tagunk a stégekre fog kimenekülni a városból. Kérünk Mindenkit, hogy kerüljék a szomszédokkal való közös főzéseket, összejöveteleket is. Ne menjenek át szomszédolni sem! Különösen figyeljenek s vigyázzanak az idősebb horgásztársainkra!
FIGYELEM!! a horgásziroda Pénteken nyitva lesz. A Területi jegyváltással kapcsolatban ha lehet,telefonon előre hívják az Arankát, időegyeztetés végett. Így elkerülhető, hogy egyszerre ne várakozzanak sokan. T.:06 20 317 1891 vagy 06 20 339 0044
A folyosón csak egy ember lehet, a Többiek legyenek szívesek kint várakozni a kertbe, vagy az autóban.
Kérünk Mindenkit, tartsák be a TILALMI rendelkezéseket, vigyázzanak Magukra és a horgásztársaikra is. Kisérjék figyelemmel az egyesület HONLAPJÁT, vagy Fülöp Zoltán
álltal vezetett Facebook híreit. Folyamatosan tályékoztatunk mindenkit a friss HÍREK-ről.

2020.03.18 szerda 10.30 perc.
A Tatabányai Jószrencsét KTHE Vezetősége

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége