Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Tisztelt Horgásztársak

Sajnálattal közöljük, hogy a 2020.04.10-ére az Erőműi tóra tervezett horgászversenyt határozatlan időre elhalasztjuk. A nevezési lista továbbra is érvényes. A többi horgászverseny esetleges elhalasztásáról Mindenkit időben fogunk értesíteni.
A Szabadparton és a Stégeken a horgászat továbbra is engedélyezett, az előző értesítési
hírben megfogalmazott intelmek szigorú betartásával. Kérjük NE csoportosuljanak, tartsák be az egymás közti 5m-es távolságot, még a szomszéd halát se merítsék ki. Csak
az EGY CSALÁDBAN élők hor egymás mellett!!! Kérünk Mindenkit, hogy ne rontsa el mások, jelen pillanatban még engedélyezett, szabadban végezhető sportolás lehetőségét.
Olvassk továbbra is HONLAPUNKAT /tatabanya eromui horgaszto.hu, vagy : ceni.hu/, és a Fülöp Zoltán álltal alapított Facebook-ot is.

Vigyázzanak Magukra!!!
Tatabánya 2020.04.01.
A Tatabányai Jószerencsét KTHE Vezetősége

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége