Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Horgászkártya igénylés

Kedves Horgásztársak!

Bizonyára mindenki hallotta, vagy olvasott róla, hogy a MOHOSZ 2019. évtől új plasztik horgászigazolványt vezet be. Regisztráció szükséges ahhoz, hogy a horgász megkaphassa a 2019 évi fogási naplót és a területi jegyet. Ahhoz, hogy elkerüljük a jövő év eleji sorban állást az iroda nyitva tartása több napra van elosztva, így mindenkinek lehetősége van befáradni valamelyik időpontban. Tehát a pontos nyitva tartás: Szerda 13:00 – órától 17:00 – óráig, pénteken 13:00 – órától 17:00 – óráig. A regisztrációhoz szükséges: személyi igazolvány, adókártya, lakcím kártya.  A lakcím pontos megadása nagyon fontos (ahol a horgász elérhető), mert amennyiben a MOHOSZ megkapta a befizetett összeget, legyártják a plasztik igazolványt és postán lakásra küldik. Ez kb. három hét, esetleg négy hét. (Ezért is érdemes időben regisztrálni!) Ha addig sem érkezik meg a kártya, reklamálni lehet a MOHOSZ Ügyfélszolgálatán.

csekkek sorszámozottak annak kiadását nyilvántartjuk.

ÚJ INFORMÁCIÓ!!!

Október 8-tól megkezdjük az ifjúsági és gyermek horgászok regisztrációját.Fontos tudnivaló, hogy a gyerekeknek (3-tól 14 éves korig) regisztrálni kell, de horgászkártyát nem kaphatnak)!
Az a gyermek, aki 2019-ben betölti a 15. életévét köteles regisztrálni és horgászkártya díját megfizetni (2200 Ft).
A gyermek és ifjúsági horgász  regisztrálásához GONDVISELŐ, ADÓKÁRTYA ÉS LAKCÍMKÁRTYA SZÜKSÉGES!
A gondviselő CSAK szülő lehet!
Amennyiben a gondviselő nem horgásztag, a regisztráció akkor is szükséges a kártyadíj megfizetése nélkül. A gondviselő regisztrálásához is szükséges az ADÓKÁRTYA ÉS LAKCÍMKÁRTYA.

Friss hír és pontosítás:

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége