Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Kiadó horgászház

A horgászhely lefoglalása telefonon történő előzetes időpont egyeztetés alapján történik az alábbi elérhetőségeken:
Hajnal Kálmán: 06/20-338-0034 vagy 06/20-928-1440

A szabad helyeket az alábbi naptárban tekintheti meg.
Érdemes a távozási időpontokat is figyelni, mert ha délelőtt elhagyják a házat, Takarítás fertőtlenítés utá már délutántól elfoglalhatja a következő foglaló és így éjjel már horgászhat is!

Kiemelt horgászati lehetőség a Tatabányai Jószerencsét HE. Erőműi horgásztaván : A Tatabányai Bánhidai Erőmű horgásztaván kiadó a kifolyó mellett lévő pihenő és horgász ház. Ideális horgászhely minden horgászni, pihenni vágyó sporttársnak, családoknak,  horgász társaságoknak. A tó 80 éves múltra tekint vissza,  azóta leeresztve nem volt. “ŐS VÍZ” !!! Számos kapitális harcsa, csuka, süllő, ponty, és amur lakhelye. Ezenkívül gyönyörű compók, koi pontyok, tokhalak, fekete és csíkos sügerek is vannak a tóban! A horgászház  maximum 6 személy részére biztosít kényelmes alvási lehetőséget. Jól felszerelt konyhával, zuhanyzóval, wc-vel, három db nagy hűtővel rendelkezik. Halpucolási lehetőség! Fatüzeléses bográcsozási lehetőség /bogrács van/.A házban NORD paneles fűtés található. Hat fő felett, pótdíj megfizetése mellet, Plusz helyet tudunk biztosítani. A tiszta ágyneműcserét biztosítjuk! A Tanya közvetlenül a vízparton helyezkedik el, akár 10 horgász számára is kényelmes horgászati lehetőséggel! A tanyán nyáron 40 fős Gyerektábort szoktunk működtetni. Ez Erőműi terület, itt csak az ide horgászjegyet váltó sporttársak tartózkodhatnak. A partról mintegy 180m-es szakasz horgászható. Csónak használata nem megengedett, viszont etető kishajó használata mind etetésre, mind a szerelék behúzására /behúzós jegy megfizetése ellenében/ engedélyezett. Kitűnő BOJLIS horgászati lehetőség!! A parton beépített Króm bottartók/roodpadok/vannak. Pontybölcsőt is biztosítunk! Megközelítés a Fürdő utca felől, a nagy gáton keresztül. Itt találhat a tó legmélyebb része is: 2.7m. A horgászhelyen 30 férőhelyes, asztalokkal berendezett, eső – nap és szélfogóval védett beülő található. Bográcsozási grillezési lehetőség. A helységben ivóvíz vételezési lehetőség nincs! A mosogató, Wc, fürdő használatához 21m-es fúrt kút biztosítja a vizet. A horgászhely mellett lévő Bánhidai Erőmű területére a horgászhely megközelítésén kívül  belépni, ott tartózkodni Szigorúan TILOS!!! Az etikátlan magatartás,  egyesület horgászrendjének megszegése, parti horgászok nyugalmának megzavarása,  illetve a fenti szabályok be nem tartása, a területről történő végleges kizárást vonja maga után!

A HORGÁSZHÁZ napi bérleti díja : 24.000 ft. A napijegy ára :10.000 ft. Napi elvihető halmennyiség : 2db nemeshal max. 4kg-ig. harcsa 10kg-ig. + 3kg fehérhal. A tokhalat, koi pontyot, compót, fekete és csíkos sügeret, fekete amurt fényképezés után azonnal vissza kell helyezni a vízbe!!! A Horgászházba a házjegyet és a napijegyet csak a helyszínen lehet megvásárolni! CÉGES jegyek ide nem érvényesek! A fenti árak 2023. jan1-től érvényesek!

A Tatabányai Jószerencsét KTHE Vezetősége 2022 december 19. További kérdések a következő telefon számokon:.06 20 9 281 440 és a 06 20 338 0034

 

 

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége