Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Horgászszövetség segítséget kér.

Egyesületünket is megkereste a MOHOSZ.
Egy kutatást szeretnének ha megosztanánk, ami a következő lenne:

Kérjük támogassák a Szent István Egyetem tudományos projektjét az internetes kérdőív kitöltésével!

“Magyarország talán egyik legkedveltebb, illetve az egyik legtöbbször horogra akadó hala a ponty.
A halfogyasztási szokásokat vizsgáló kutatásunk első része fény derített arra, hogy minden 3. magyar lakos szívesen fogyaszt pontyot – nem meglepő módon leginkább karácsonykor. A felmérés második felében arra keressük a választ, hogy a horgászok, illetve a rendszeresen pontyot fogyasztók körében mennyire kedveltek a pontyból készül ételek, és milyen kihívásokat, problémákat látnak e téren.
A rövid kérdőív megválaszolásával a kitöltők hozzájárulnak a ponty népszerűsítéséhez és az ezt a halat övező tévhitek eloszlatásához, továbbá a kiváló minőségű halhús követelményeinek meghatározásához is.
Kérjük a tagszervezeteinek szíves segítségét abban, hogy a kérdőív minél több horgászhoz eljuthasson, kulcsfontosságú ugyanis, hogy a válaszok jól reprezentálják a horgásztársadalmat.
A kutatás eredményeit a HappyFish (NVKP_16-1-2016-0023) elnevezésű tudományos projektben dolgozzuk fel. Az adatok alapján készített statisztikai elemzést a MOHOSZ számára elérhetővé tesszük, különös tekintettel a horgászok válaszainak értékelésére.”


Kérdőív – halfogyasztási szokások:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePpKky96Wg3k5cm2hMUBbGFFpiaF1Wd7dyhs6PzYe_VD_P5g/viewform

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége