Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Saját internet a stégeken!

Jó hírt hozok!
Fejlesztést intéztem a tóhoz és az egyesület létrehoz a vértes nettel karöltve egy internet elérést az egész tó környékére! Ez azt jelenti, hogy minden stégre lehetőség lesz internet bekötést létrehozni. Gyakorlatban úgy néz ki a dolog, hogy a befolyónál kiépítésre kerül egy továbbító antenna, amit a stégen egy vevővel lehet fogni, kiépítenek egy vezeték nélküli hálózatot, amivel a stég tulajdonos tud netezni. Korlátlan net elérést biztosítanak. Ami még új ebben a dologban, hogy aki télen nem használja, annak lesz lehetősége szüneteltetni a havidíjat és következő szezonban újra aktívvá teheti, használhatja tovább!

Egyszeri kiépítési és szerződés kötési díj 8000ft.
Havi díj 4000ft
Szüneteltetés esetén 1000ft/hó.

Így a stégeken (aki él a lehetőséggel) és a vendégházakban is lesz internet elérés innentől kezdve. Később akár tovább is fejleszthető azokkal amit a cég tud biztosítani számunkra… Jövő héttől aktív a szolgáltatás, amint kész a kiépítés!
Természetesen lehet jelezni direktben a cégnél is, linkelem az adatokat, elérhetőségeket:
http://vertesnet.hu/

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége