Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

2020-as vendégház bérlés.

Tisztelt horgászok!
Már idén elkezdték a horgászok a jövő évi időpontokat foglalni.
Aki szeretne jövőre horgászház bérlést, az nézze meg az időpontokat és ha tudja mikor szeretne horgászni, az mielőbb foglalja be a kívánt időpontot, mert fogynak a szabad helyek. Keresettek az ünnepnapos, hosszú hétvégés időpontok, de vannak kedvelt időszakok is, amikor szeretnék kivenni a vendégházat.
Az előre foglalásnál szeretnénk előleg bekérést is bevezetni, mert több alkalommal későn vagy egyáltalán nem mondták le a foglalást, amivel kárt okoznak és indokolatlanul elveszik mások elől a lehetőséget!
Jövőre több gyermek táborozás is lesz, ezek a hetek is kiesnek majd a foglalási napokból, hetekből.
A vendégház teljes felújítását, korszerűsítését és bővítését tervezi az egyesület.
Lesz egy külön épület is felhúzva a mostani mellé, ami a táborozó gyermekeknek biztosít jobb szállásolási lehetőséget, külön szeparálva a lányokat, kisebb gyermekeket és azokat, akik éjjel is szeretnének horgászni. Ne zavarják egymást a gyermekek a pihenésben.
Lesz egy ivóvizes hálózat is kiépítve, a fürdéshez, ami szintén emeli a színvonalat.
Jövőre az internet kiépítése is megoldódik, így a gyermekek tudnak kapcsolatot tartani a szüleikkel a táborozási idő alatt is.
Természetesen ezek a fejlesztések kedvezően hatnak a bérlőkre is, hiszen ezekkel emeljük a szolgáltatás színvonalát számukra is.

A naptár foglaltságot az alábbi linket tudják megtekinteni:

https://tatabanyaeromuihorgaszto.hu/naptar-foglaltsag/

Az egyesületnek lett egy egyszerűbb webcíme is:
www.ceni.hu
Itt is ugyan az a felület jön be és minden adat, információ elérhető… de könnyebben megjegyezhető a név 🙂

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége