Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Jelölt halak.

Üdvözlet a horgászoknak!
Szeretnénk ha a megjelölt halak kifogásakor értesítenének minket a statisztika vezetése miatt. Ez a parti és stéges horgásznak egyformán szól.
Legegyszerűbben a facebook csoportba egy bejegyzéssel, fotóval.
https://www.facebook.com/groups/joszerencset/
Szükséges adatok: dátum, jelölő sorszáma, halfaj (ha ezt nem adják meg, következik a sorszámból), súly, cm, hol fogta ki (pl. stég szám, magas part – ezen belül esőbeálló száma, befolyó, Által-ér), ha elvitte (horgászrend szerinti halfaj, súly és méret korlátozás alá nem esik) akkor azt is adja meg, hogy a sorszám újra felhasználható legyen.
Ha vissza engedésre kerül, előtte egy fotót készít róla a horgász, az is nagyban segítené a munkánkat.
E közben elkezdődött a nagy halak jelölése is, kifogáskor statisztikába kerülnek, fotózva.
Ez nagyban segíti ellenőrök munkáját, hiszen egy adatbázisban az egyedi mintázat, sajátosság be kerül és később ha esetleg más tóból kerül elő, eljárást lehet indítani.
Ezzel is harcolva a nagy halak élve elszállítása és máshol eladásra kínált példányok megfékezésében. Vissza tartó erő ez is.
Természetesen továbbra is kérjük Önöket, hogy ha nagy halat látnak szákolni és azt mérlegelés fotózás után AZONNAL nem helyezik vissza élőhelyére, hívják bármelyik megadott számot! (Több helyen ki van függesztve a molino)
Köszönjük a horgászok segítségét!

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége