Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Indulhat a 2020-as, Nyári ” CENI ” Horgásztábor

Kedves Szülők, Nagyszülők, Tanárok. Folytatódhat a Horgásztáborba a jelentkezés!
Horgászegyesületünk az idei szezonra, ígéretünket megtartva, Óriási felújításokat végzett a
már eddig is igen jó körülményeket biztosító CENI horgásztanyán.Kérünk mindenkit, a már eddegi jelentkezőket is, hogy jelezzék vagy újítsák meg a jelentkezéseiket. Ha valaki nem tud, vagy nem akar jönni valamilyen ok vagy probléma matt, töröltesse a jelentkezési listáról magát. A KORONA vírus miatt a tábor megrendezése sokkal nehezebb lesz az idén,
sok dolgot kell a szülőkkel átbeszélnünk. A létszámtól függően szervezzük meg a gyerekek
felügyeletét is.Kérjük jelentkezéseiket, problémáikat időben jelezzék, hogy gyermekeinknek idén is felejthetetlen, élményekben gazdag nyári tábort tudjunk szervezni.
Jelentkezés, : Botné Arankánál a horgászirodában péntekenként 13-órától-18-órái
A táborozás árát be lehet fizetni mindenkinek számla ellenében. Ha esetleg valami történne/ kormány által a táborok betiltása/,akkor mindenki természetesen, azonnal visszakapja a befizetett összeget.
Érdeklődni lehet telefonon: T 06 20 339 0044. vagy T 06 20 928 14 40
email-ben: tbjohorg@gmail.com
Tisztelettel :
A Tatabányai Jószerencsét KTHE Vezetősége

Tatabánya 2020. 05.21

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége