Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

CENI GÁTTAKARÍTÁS !!!

Tisztelt Horgásztársak!
2020.05.23.-án, szombaton a tulajdonossal/VÉRT/ aláírt szerződésnek megfelelően a “CENI” gátjának rendberakását megkezdjük. Ezzel egy időben eleget teszünk sok -sok
horgász kérésének, számozott táblákat rakunk ki közösen a dobás irányok meghatározása végett. A gátra csónakokkal szállítunk be Mindenkit. Reggel 8-órakor kezdünk.Aki később
tud jönni,Őt is szívesen fogadjuk.A gépeket mi szállítjuk be a gátra. Ha lehetséges, kesztyűt hozzon Mindenki Magával.Megkérek Mindenkit, hogy ne társadalmi munkának tekintse ezt a feladatot, hisz ez Közös érdekünk. A “CENI” gát a Tatabányai Erőműi tó büszkesége.
Tatabánya 2020.05.22.-e.

Tisztelettel.: Hajnal Kálmán elnök

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége