Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

FELHÍVÁS STÉG ADÁS-VÉTELEK LEBONYOLÍTÁSÁHOZ !!!

Felhívjuk a stég eladást, illetve stég vásárlást tervezők figyelmét, hogy az adás-vétel lebonyolításával kapcsolatban érdeklődjenek a horgászirodában /Környei út 42./, hogy elkerüljék a kellemetlenségeket.
A Bánhidai Erőmű tó partján álló horgászstégeket CSAK a „Jószerencsét” Horgászegyesület felnőtt, teljes jogú tagja vásárolhatja meg!!! Ifjúsági vagy gyermekhorgász nevére nem kerülhet átírásra horgászstég!
A felnőtt teljes jogú tagnak rendelkeznie kell horgászkártyával, horgászvizsgával, az Egyesületnél éves területi engedéllyel! Ennek hiányában nem írható át horgászstég.
Felhívjuk a stéget eladó Horgásztársaink figyelmét, hogy felelősen tájékoztassák a Vevőt a fennálló szabályokról és ne az irodában derüljön ki, hogy nem írható át a megvásárolt stég.
Eladó – Vevő érdeke, hogy tisztességes körülmények között kerüljön sor a stég átadására.

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége