Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

TBJCB Horgászverseny

Tatabányai Jószerencsét CENI Nyílt Bojlis Kishajós Behúzós Horgászverseny!

-A verseny színhelye : a CENI magaspartja, Fürdő utca felöli oldal,az 1-es horgászstégtől a CENI horgászházzal bezárólag.
-A verseny 48 órás / 2 napos /.
-Kezdési idő : 2020.08.27 csütörtök reggel 09 óra.
-A verseny vége: 2020.08. 29 szombat reggel 08 óra.
-Gyülekezés : 2020.08.27 reggel 06 óra.
-Jelentkezés: Fülöp Zoltánnál ,Tel.: 06 20 926 8158,
Hajnal Kálmánnál, Tel.: 06 20 9 281 440
-A CENIN még sohasem rendeztek KIS hajós,Behúzós Bojlis horgászversenyt. Hónapok óta folynak az előkészületek a verseny megrendezése miatt. Reméljük mindenkinek tetszeni fog a helyszín, a kétnapos peca, és a rendezés is. Természetesen a versenyzők tanácsait meghallgatva
folyamatosan finomítjuk majd a szabályokat is. Az 1-es horgászhely az 1-es számú stég mellett kezdődik s vele szemben a gáton kerül kijelölésre az 1-es behúzási pont. A gáton lévő behúzási pontok között minimum 10m -es távolság lesz !!! A számozott táblák fényvisszaverős kivitelben készülnek. A versenypálya kialakítása egyedi, hiszen nem egyenes partszakaszról van szó .
Versenyszabályok : Kétbotos, Páros, Kishajós, Fenekezős, Behúzós, 48-órás, Bojlis Horgászverseny.
– A párosok tetszőleges megosztásban, egymást segítve, a szomszéd versenyzőket is figyelembe véve horgászhatnak!!! Mindegy, hogy Ki huzat, Ki kezeli a kishajót, Ki fáraszt, Ki merít, Ki vág be kapáskor. – Nemes halas verseny!!! Mérlegelésnél bármelyik nemes hal számít súlytól függetlenül!, egyébhal /kárász, keszeg nem/. A mérlegelést külsős, fizetett ellenőrök végzik, a kifogott halakat RÖGTÖN mérlegelik, könyvelik s azonnal vissza kell helyezni őket a vízbe!
Probléma esetén is őket kell hívni.
– A versenypálya HÁROM szektorra lesz bontva, s a szektor elsőkből kerül ki majd a verseny első három helyezettje. A legnagyobb hal kategóriában a három legnagyobb súlyú halat fogjuk beszámítani horgászpáronként. – A versenyen csaliként csak BOJLI vagy PELLET használható, kutyatáp nem!!! – Etetés Kishajóval történhet csak szektoron belül!!! Semmiféle más etetési módszer nem alkalmazható!!! – A szomszéd szektorba az áthúzatás szigorúan tilos!
Fárasztáskor, mivel nagyobb halakról van szó, valószínű , hogy átmegy a szomszéd szektorba, ilyenkor a szomszéd csapat legyen toleráns!! – Halbölcső használata kötelező /matrac nem elégséges/,a halakat a mérlegelésig folyamatos locsolással kell életben tartani , majd mérlegelés, fényképezés után KÍMÉLETESEN azonnal vissza kell helyezni ŐKET a vízbe!!! Haltartóban csak az 5kg alatti halakat lehet tartani, de csak is a mérlegelésig.
– A kishajók akkujának töltéséhez a villamos áramot biztosítjuk a verseny ideje alatt.
– Jelentkezés 30 csapatig lehetséges, a Honlapon és a facebook – on a jelentkezés sorrendjében regisztráljuk a párosokat. A verseny megkezdése előtt 3 óra áll rendelkezésre a gyülekezésre megnyitóra, sorsolásra, a versenyhelyek elfoglalására – A sátor használata engedélyezett. – Étkezés : A két napos verseny ideje alatt napi háromszori étkezés biztosított, a helyszínen BÜFÉ működik.
2020. 08. 25.-én délután 17-órakor a helyszínen/ Ceni horgásztó partján/ , aki igényli és el tud jönni, megbeszélést tartunk a horgászverseny minél jobb , akadálymentesebb lebonyolítása érdekében.
Díjazás: I. hely 200.000 Ft / csapat + Vándorkupa + Oklevél
II. hely 150.000 Ft / csapat + Kupa + Oklevél
III. hely 100.000 Ft / csapat + Kupa + Oklevél
Legnagyobb hal: három legnagyobb hal összsúlya páronként : 50.000 Ft / csapat + Kupa + Oklevél.
– Nevezési Díj : 22.000 Ft / fő ,/44.000 Ft/ csapat.
-A verseny megrendezése a fenti feltételekkel min. 28 csapat jelentkezése esetén érvényes.
-A verseny lebonyolítási szabályzatának megváltoztatási jogát a versenybizottság a kezdés időpontjáig FENNTARTJA magának , természetesen folyamatos tájékoztatást biztosítva jelentkező csapatoknak.
– Kérjük a versenyre jelentkezőket, legyenek toleránsak a rendezőkkel s egymással szemben is
hiszen egyesületünk első, igazi nagy horgászversenyének megrendezésére készülünk.

– Kérdéseiket, észrevételeiket a :06 20 9 281 440-es telefonszámon tehetik meg.
– A verseny helyszín kialakítása/jelzőtáblák,stb./ folyamatban van, a végleges kialakításról tájékoztatunk mindenkit.

Frissítve! 2020. 08. 24.
Sajnálattal közöljük , hogy a TBJCB Bojlis hoorgászverseny elmarad!
Sajnos az előkészületi munkák későn fejeződtek be, így nem tudtuk előbb
kiírni a verseny időpontját. Sok-sok visszajelzés azt mutatja, hogy már két hónappal ezelőtt ki kellett volna írnunk a verseny időpontját, hogy Mindenki a munkahelyén el tudja intézni a szabadsági kérelmet. Legközelebb így lesz!!!
Még egyszer elnézést kérek.
Tisztelettel : Hajnal Kálmán


Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége