Gyermektáborok minden évben!
A horgászegyesületünk működésének egyik legfőbb célja a horgászsport népszerűsítése, a fiatalok szabadidejének ésszerű, biztonságos programokkal való kitöltése. Erre egy kitűnő lehetőség a nyári horgásztáborozás.
bővebben
A horgászvízről
A tavat Komárom Esztergom Megye legnagyobb vízfolyásának, a Vértes hegység lábánál eredő 47,5 Km hosszú Által ér tatabányára érkező szakaszának a felduzzasztásával hozták létre a múlt század első harmadában az 1930-as években.
bővebben
Previous
Next

Tisztelt Erőműi Horgászok

Emlékeztető!!! Az erőműi tavon eredetileg : süllő, csuka, balin, fekete sügér, csíkos sügér horgászatára
2022. február 01-től /00-órától/ ———április 30-ig /szombat éjfélig/ TILALOM van érvényben! Mivel a 30.-a szombatra /hétvégére esik/, a vezetőség úgy döntött, hogy feloldja a tilalmat április 29.-e péntek éjféltől!!!
A harcsatilalom május 02-től / hétfő 00-órától/ ———-június 15.-ig /szerda éjfélig/ tart. Így
Április 29.-e / péntek éjféltől——-május 1 .-e /hétfő éjfélig / az ERŐMŰI tavon minden fajta ragadozóra
lehet /három napig/ horgászni. A környei befolyásnál lévő kishídtól felfelé a környei tóig május 01.-e hétfő 00-órától ——–június 15.-e éjfélig SEMMIFÉLE horgászmódszerrel SZIGORÚAN TILOS a horgászat!!! Tehát a spiccbotos snecizés is tilos! Ez idő alatt a csaliháló használata is tilos !!! A kis híd tófelöli oldalán a horgászat engedélyezett! Itt már a csaliháló használata is engedélyezett.
Emlékeztető! Az erőműi tavon május 02.-e hétfő 00-órától——-június 15.-e szerda éjfélig a harcsatilalom alatt a 15cm-nél nagyobb csalihal használata tilos! A STUPEK használata is tilos! Továbbá a lágy horgászcsalik, a nadály, gilisztafélék, lótetű, kagyló, csirkebél használata is tilos !

Ha valakinek kérdése lenne, hívja a 06 20 9 281 440-es telefonszámot.
Tatabánya 2022.04.28
A Tatabányai Jószerencsét KTHE vezetősége

Elérhetőségeink

Tatabányai “Jó-szerencsét” Természet-Környezetvédő Horgász Egyesület

A tó megközelíthetősége